top of page
Obrázek autoradvakrátdva kávový catering

Kávový catering na konferenci nejen o obsahovém marketingu

Obsahová agentura se řadí mezi českou špičku ve tvorbě obsahu a pro nás je to klient, který se vrací opakovaně - a o to větší je to závazek. Tentokrát jsme mohli být součástí už devátého ročníku konference Obsahovka Live, která se každoročně zabývá aktuálními tématy a trendy z pole obsahového marketingu. Kávu jsme tak servírovali nejenom zaměstnancům Obsahovky, ale hlavně jejich zákazníkům a partnerům. A že se jí vypilo!


"Kávový catering dvakrátdva jsme na svou firemní akci nepřizvali poprvé. Jsme milovníci kávy a víme, že dobrou kávu, čaj nebo dokonce kakao si dá rád každý. Klienti a my jako organizátoři jsme byli naprosto spokojení. Můžu dodat, že komunikace kolem příprav probíhala naprosto profesionálně, s dostatečným předstihem a až do poslední chvíle na jedničku. Díky a určitě doporučuji dál!"

PETRA BRABLECOVÁ, vedení a finance

Obsahová agentura s.r.o.


Tato odpolední minikonference se konala v prostorách brněnské Otevřené zahrady, což je ideální místo pro nejrůznější firemní akce přímo v centru města. My jsme dorazili s naším klasickým espresso barem a protože jsme tušili, že kafe bude slušná spotřeba, domluvili jsme se s Petrou i na brew baru s filtrovanou kávou, která je ideální na rychlé odbavení větších skupinek v pauze mezi přednáškami. No a samozřejmě jsme měli připravené i kelímky s logem Obsahovky a zároveň potisk baru, aby všechno hezky ladilo tak, jak to máme rádi.



A JAK kávový koutek na Obsahovka live #9 vypadal ?


chystáte také Konferenci, školení, coffee break nebo jinou firemní akci ? Podívejte se, jak vás můžeme zásobit kofeinem.
15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page